Bare nesten på Jæren

Skeid holdt lenge nullen mot Bryne, men en uheldig situasjon like før slutt ble avgjørende.

(Arkivfoto: Hickson mot en Bryne-spiller i junioppgjøret. Foto: Anders Vindegg)

Åtte fremmøte Skeidokser på tribunen fikk se en første omgang hvor begge lag hadde sine sjanser. Noah Williams var frisk på venstrekanten og kunne gitt Skeid ledelsen før pause. Hjemmelaget var også farlig frempå, men det ebber ut med 0-0 til hvilen.

Det endte med 0 poeng på Bryne stadion. Foto: Bjørnar Halvorsen

I andre omgang er Bryne det førende laget og Skeid har mindre å komme med fremover. Vi klarer likevel å stå i mot lenge med en god debutant Kasper Ofstad i Skeid-målet. Dessverre blir nevnte Ofstad involvert i kampens eneste skåring rett før slutt.

For i det 85. minutt setter Bryne ballen i mål, etter et svakt utspill og misforståelse i Skeids bakre rekker. Det er typisk at en slik skåring hindret et sterkt bortepoeng.

Skeid leverer alt i alt en god bortekamp og kunne med litt med tur fått med seg poeng. Nå venter Jerv til årets nest siste hjemmekamp på Nordre Åsen lørdag kl. 15:00..

Bryne - Skeid 1-0 (0-0)