Bandydrama på Voldsløkka

Det holdt - nesten!

Skeids iskrigere trengte all sin styrke for å forsøke å nedkjempe Høvik i returoppgjøret om opprykk til eliteserien. Skeid tapte den første, men så muligheter til å slå Høvik. Og været innbød ikke til feinschmekker-bandy - snødekt og trå is.

Dermed ble kampbildet veldig likt første kamp mot Høvik, men i dag var det langt mer snø. Lange baller og null midtbanespill ble oppskriften for begge lag. Høvik tok ledelsen 3-0, men Truls reduserte til 3-1. Men så var Høvik frempå igjen og la på til 4-1, som også ble pauseresultatet.

Skeid kom bedre ut etter pause, og reduserte til 2-4 etter bare 2 minutter i 2. omgang. Høvik slet med å treffe sine spisser med de lange ballene, og kampuret viste 71 minutter før de fikk inn 5-2. Skeid jobbet på, og var bedre på å treffe sine spisser. Tobias kunne derfor redusere til 5-3 i det 71. minutt.

Og så var Tobias frempå igjen, i det 80. minutt - 5-4! Spenningen steg blant lagledere på begge sider. Og så ble det 5-5 da Truls banket inn nok et mål etter 86 minutter. Nå var Skeid skikkelig i støtet, og de lange ballene traff spissene godt. Nok en god ball, og Tobias kunne score 6-5! Skeid ledet for første gang i oppgjøret.

Så fikk vi en uheldig situasjon, og Høvik fikk straffe. Dermed stod det 6-6! Hva skulle nå skje? Hvordan er det, om det blir uavgjort i kvaliken? Svaret kom kjapt fra Skeids lagledelse - det blir ektraomganger og sudden death!!

Og slik ble det.

Skeid fortsatte å male på, men Høvik så ut til å ha kommet seg litt, og fikk frem noen baller. En av disse snek seg forbi hele Skeids forsvar, og dermed ble det en takling bakfra og straffe. Dermed kunne Høvik avgjøre i det 100. spilleminutt - og dessverre satt straffen, nede mellom Skeidkeeperens ben.

Høvik beholder plassen - Skeid forblir i 1. divisjon. Om ikke ØHIL må trekke seg fra Eliteserien og la Skeid ta plassen.

Dette er en føljetong som ikke er ferdig ennå...!

Flott innsats, gutter! Dessverre holdt det ikke helt inn.

En curiosa: fordi kommunen har tvungen stenging av lys 22.15, så måtte ekstraomgangene startes med en 8 minutters pause, for å restarte lyset - så det ikke gikk midt i første ekstraomgang!

Slik er hverdagen til dagens breddeklubber!