AVANTOR S-AKS åpner påmelding for skoleåret 2022/2023

Annonse:

Hva er Avantor S-AKS? 

Avantor S-AKS er et tilbud for 1-3. klassinger etter skoletid, hvor spillerne blir hentet etter skolen med buss og kjørt til Cageball Nydalen, hvor vi trener kl 15:00 til 16:00. Etter endt Avantor S-AKS-økt, blir spillerne hentet av foreldre kl 16:15.  

Påmelding

Avantor S-AKS arrangeres på mandager, og er et fotballtilbud etter skoletid. Avantor S-AKS følger skoleruta, og tar fri skolens ferie og fridager. 

Hvordan er det sportslige tilbudet?

På Avantor S-AKS jobber vi mye med smålagsspill, og øvelser som fremmer et høyt antall ballberøringer for hver spiller. Med gjerder og nett rundt banen, sikrer Cageballbanene at ballen aldri går ut av spill, som gir en hurtigere og mer intensiv trening enn ved vanlig trening og spill.  

Fordi barna på Avantor S-AKS er såpass unge bruker vi liten tid på trenerprat og teori, og mer tid på aktivitet. Vi ønsker å legge til rette for at barna selv prøver og feiler som del i egen utvikling.  

På hvilke skoler tilbyr dere henting?  

I utgangspunktet tilbyr vi henting på Sagene, Lilleborg, Nordpolen, Fernanda Nissen, Grefsen og Disen, men ved nok deltakere kan vi også tilby henting ved andre skoler i nærområdet.   

Barnet mitt ønsker å delta, men vi har økonomiske utfordringer. Er det mulig å finne en løsning? 

 «Bli med Skeid», tilbyr vi i samarbeid med Avantor et antall gratisplasser på Avantor S-AKS. For å søke om en av disse plassene kan du sende epost til leder for Avantor S-AKS Espen Gustavsen på [email protected].

Påmelding

Annonse fra Obos-ligaen: