52914229987_2403cede87_o

Arbeiderpartiet støtter Skeids initiativ for et nytt klubbhus

Vi håper på rask prosess i høst

Annonse:

Vi la tidligere i kveld ut en sak om at Høyre støtter vårt nye klubbhus, og gleden er stor over at Arbeiderpartiet også forplikter seg til våre planer. Vi hadde før sommeren et godt møte med Rina Mariann Hansen og Andreas Halse, og de skulle da undersøke hvilke muligheter som lå til grunn.

Ønsker å realisere raskt

Rina Mariann

— Vi vil gjøre det vi kan for at dette kan realiseres raskt

- Vår gruppeleder og jeg fikk på møte i juni presentert planene og vil gjøre det vi kan for at dette kan realiseres raskt, sier Rina Mariann som er Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Oslo.

Arbeiderpartiet ser den store verdien av Skeids innsats for bydelen.

rina-mariann-hansen-original--foto-sturlasson.jpg
Rina Mariann Hansen er Oslo Arbeiderpartis ordførerkandidat i høst

- Klubben gir et utrolig viktig tilbud, og når vi kan ta i bruk arealer som i dag ikke benyttes til idrett på en måte som vil gi bedre forhold for klubben er det god byutvikling. Ikke minst er jeg glad for og imponert av inkluderingsarbeidet som skjer i Skeid, fortsetter Rina Mariann.

- For Arbeiderpartiet har idretten vært viktig i vår byrådsperiode, som idrettsbyråd fikk jeg både bidra til utvikling på Nordre Åsen og anlegg etter anlegg byen over. Det at over 50 idrettsanlegg har blitt realisert, at over 70 idretts- og nærmiljøanlegg er rehabilitert og at Oslo har gått fra å få under 40 millioner i tippemidler i 2015 til nesten 160 millioner i 2021 er utrolig bra, sier Rina Mariann videre.

Rina Mariann er glad for de de muligheter Skeid har spilt inn.

- Anleggsutbygginga i Oslo kan ikke miste fart, og derfor er jeg spesielt glad for idrettslag som selv ser muligheter som Skeid her har gjort, avslutter Rina Mariann.

Stor motivasjon

For Skeid er det veldig gledelig at Arbeiderpartiet kommer såpass tydelig på banen i saken.

- Vi har hatt gode møter med Rina Mariann da hun var idrettsbyråd, og opplevd godt fart på prosjektet hvor vi kom videre på hvert møte. Før sommeren hadde vi en god prat med henne og Andreas i Oslo AP, og vi takket veldig for hvor løsningsorienterte de var. Der fikk vi en god veiledning i et komplisert terreng vi ikke kan så mye om selv. At de nå går tydelig ut sier at "dette vil vi ha", det betyr ufattelig mye for hele Skeid, sier klubbens daglige leder Daniel Holmeide Strand.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Annonse: