Ali Kaffe kurerer fortsatt gruff

Fortvil ikke over stolpeskudd på OBOS Idrettspark Nordre Åsen

Annonse:

Det ble et par stolpeskudd i fjor, men heldigvis hadde vi ALI Kaffe med på laget som hjalp oss med å holde motet oppe. Nå nærmer det seg ny sesong, og vi skal tilbake til OBOS Idrettspark Nordre Åsen. Sesongforberedelsene er godt i gang, og ikke minst er vi glad for at ALI Kaffe er med oss videre.

- Vi setter stor pris på at ALI Kaffe støtter Skeid med denne avtalen. Inntektene fra kaffen vi selger i kiosken går uavkortet til barne- og ungdomsfotballen i klubben vår, og er verd mye for oss, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand til Skeid.no.

Selv om det gikk noe trått på banen i fjor, gikk det tross alt ganske bra på arrangementsiden. En rekordstor innsats fra yngres avdeling, med over 400 personer på dugnad gjennom året førte til stort salg av blant annet kaffe. 

- Avtaler som vi har med ALI Kaffe, Strøm-Larsen og Coca Cola betyr klingende mynt i kassen, så om folk vil støtte aldersbestemt fotball i klubben vår er det bare å trekke kortet i kiosken på kampdag, fortsetter Daniel. 

For ALI Kaffe er det viktig å støtte opp om aktiviteten i en klubb som Skeid.

- Vi synes det er moro å være med på dette. Skeid gjør blant annet en omfattende innsats med inkludering i sin bydel, og det er noe vi ønsker å støtte opp rundt. Vi ønsker Skeid lykke til i sesongen som kommer, sier sponsoransvarlig Mona Arnesen i ALI Kaffe til Skeid.no.

Skeid takker for støtten, og vi ser fram til å trakte litervis med ALI Kaffe til vårt kjære publikum under serieåpningen mot Florø i april.

Ali fås i flere varianter
Ali fås i flere varianter

Om ALI Kaffe

ALI Kaffe ble lansert i 1960 og skulle dekke midtsjiktet i markedet, som en god kaffe til en fornuftig pris. Siden har den vært en folkekjær favoritt. Ikke minst på grunn av gruff-begrepet som ble til i en reklamekampanje i 1962. Ideen til slagordet "ALI Kaffe kurerer gruff" er tuftet på kaffens generiske virkning, oppkvikkende og stimulerende.

Virkningen av å ta en kopp ALI var så oppkvikkende at den bidro til å fjerne den ubestemmelige følelsen av ubehag (gruff). I dag er ordet "gruff" å finne i norske ordbøker.

Smak: ALI Original (som serveres på Skeids kamper og arrangementer) består av utvalgte Arabica-bønner hovedsakelig fra Brasil. Kaffen har en god fylde, fin aroma og lett syrlighet, med utvalgte kaffebønner fra blant annet Colombia og Guatemala som gir den gode smaken som kjennetegner Ali Kaffe.

ALI Kaffe har en oppkvikkende effekt, samtidig som den er rund og mild, med god fylde og fin aroma. 

Stort utvalg
Stort utvalg

 

Annonse fra Obos-ligaen: