Abel til Eliteserien

Går til gammel klubb på bygda

Annonse:

Abel Stensrud er nå klar for Odds Ballklubb og melder med det både overgang og flytting til Henrik Ibsens fødeby. 

19-åringen kom til Skeid i 2015 fra Hasle Løren, og har med stor treningsvilje kjempet seg fra yngres rekker og helt fram til Skeids A-lag. I år kom det virkelige gjennombruddet med 22 seriekamper og 22 scoringer, noe som ga delt toppscorertittel i ligaen. Få Skeidvenner vil nok glemme nedsablingen av Rosenborg 2 i siste serierunde, og Abels seks scoringer i kampen som ga opprykk til OBOS-ligaen.

- Abel har utviklet seg godt i Skeid gjennom hardt arbeid. Han har vært blant de som har trent hardest og best, og da er det ikke unaturlig at han tar de stegene han har tatt. Det er jo også veldig gøy at en Skeidgutt nå blir Eliteseriespiller, og vi unner han denne muligheten forteller trener Gard Holme.

Også for sportssjef ungdomsfotball Johnny Ademaj er det gøy at Abel nå tar steget opp i vårt lands øverste divisjon.

- Abel har stått på over lang tid, trent godt og vært tålmodig i jakt på muligheter på A-laget. Når de mulighetene kom tok han de, og så seg ikke tilbake. Det håper jeg er til inspirasjon for de ungdommene som kommer bak Abel, og vi kan vel trygt si at Talentfabrikken lever i beste velgående, sier Johnny.

Vi ønsker Abel masse lykke til i Skien, og kanskje ender Abel opp med å gjøre som nevnte Ibsen og legger sitt virke til Kristiania etter noen år i utlandet? Det får tiden vise, og Abel er alltid velkommen i Skeid.

Annonse: