2-2 mot Raufoss

Vi tar ledelsen to ganger i treningskampen mot Raufoss, men det ender 2-2. Ulrich Ness (t.h.) og Emil Tjøstheim (t.v.) scorer våre mål. Les guttas kommentarer i saken, og se Gard Holmes oppsummering!

Sesongens andre treningskamp ble spilt mot Raufoss, og ga oss nok en god gjennomgang mot en OBOS-ligamotstander.

Se intervju med Gard nederst i artikkelen!

Første omgang

Vi stiller et sterkt lag fra start, og Ulrich Ness bruker bare fire minutter på å dunke inn 0-1! Den plasserer han like greit lekkert i venstre hjørne fra 20 meter. Utagbar for keeper, og en glimrende start for gutta fra storbyen.

– Når jeg blir spilt opp er det bare å gjøre jobben, sa Ulrich om scoringen etter kampen.

– Vi blir løpende mye uten ball, men blir farlige på et par overganger, mente han om førsteomgangen.

Ulrich Ness setter inn 0-1. Foto: Skjermdump / Direktesport

Etter ni spilte minutter er det vertene sin tur. Raufoss spiller seg inn i Skeid-boksen etter en bakromspasning, og får avsluttet i god posisjon. Tavla viser 1-1, og vi er like langt i Raufosshallen.

Resten av omgangen er ganske jevnspilt, og gir et par gode sjanser til begge lag. Blant annet setter Johnny Buduson ballen i mål, men offside er allerede blåst.

Andre omgang

Vazelina Bilopphøggers ruller over høyttaleranlegget i pausen, før et nesten helt nytt Skeid-lag entrer banen i andre omgang. Gjennomsnittsalderen er betraktelig lavere, og mange noterer seg for minutter på banen.

Unggutta spiller seg på ingen måte bort, og ti minutter inn i omgangen sender Emil Tjøstheim oss opp i ledelsen på ny etter å ha rundet både forsvar og keeper! Fin gjennombruddspasning av Jakob Romsaas i forkant.

Emil Tjøstheim setter inn 1-2. Foto: Skjermdump / Direktesport

Ledelsen holder lenge, men i siste spilleminutt gir Raufoss oss en kalddusj og utlikner til 2-2. Det lugger litt forsvarsmessig ved begge målene vi slipper inn, men likevel en god gjennomkjøring og treningsøkt.

– En grei kamp, men vi må lære av den på slutten. Vi tar med oss to fine mål, sa målscorer Emil.

Her kan du se hele kampen på Direktesport.

Neste treningskamp er borte mot Sandefjord klokken 14.00 på søndag.

2-2 Håvar Befring (89')

Skeids lag i første omgang: Anders Gundersen, Tomas Borgersen, Hayder Altai, Mikkel Tveiten, David Hickson, Florind Lokaj (Jakob Romsaas fra 31'), Ulrich Ness, Morten Renå Olsen, Erik Nordengen, Johnny Buduson og Marcus Melchior.

Skeids lag i andre omgang: Lars Martin Kvarekvål, Andreas Haraldsen, Henrik Hagen, Miran Kuci, Ousmane Diallo, Felix Anthonessen, Jakob Romsaas, Mads Aaserud, Yassir Sa'ad, Dreni Ademaj og Emil Tjøstheim.